Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

16 χρόνια μετά, μας λείπει πια η "στόφα" της Μελίνας...

ΔΕΚΑΕΞΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ συμπληρώθηκαν χθες ΧΩΡΙΣ την Μελίνα... Αντί άλλου σχολίου, θα επαναλάβω αυτό που έγραψε σήμερα στο προφίλ του, στο Facebook, ο Αρης Δαβαράκης:

"Περάσανε κιόλας 16 χρόνια από το θάνατο της Μελίνας (6 Μαρτίου) και η απουσία της γίνεται όλο και πιο οδυνηρά αισθητή. Όχι μόνο γιατί μας λείπει η ίδια, το βλέμμα, η σκέψη, η αφή, το γέλιο, η δημιουργικότητα, το πάθος, ο ήχος της φωνής της, αλλά γιατί μαζί της εξαφανίστηκε το "είδος". Είχε κάτι από τ΄αστέρια, κάτι από τον ουρανό, χωρίς να είναι "αιθέρια" - ζώντας αντίθετα μια πολύ κανονική δραστήρια καθημερινή ζωή".

Εδώ μπορείτε να δείτε ένα εξαιρετικό ντοκυμαντέρ για τη ζωή της, παραγωγής  History Channel, που μεταδόθηκε το 2006...

Διαφορές...

Επειδή κάποιοι έλεγαν "Γιωργάκη" τον Γιώργο Παπανδρέου (μέχρι που τους την φέραμε!), να παρατηρήσω κάτι μικρό μεν, αλλά ενδεικτικό της διαφοράς Γιώργου και Ευάγγελου: 

Ο πρωθυπουργός αποφάσισε μέτρα που κανείς άλλος δεν θα τολμούσε να πάρει και ανέλαβε και τον κίνδυνό τους. ΑΥΤΟ είναι μία στάση υπευθυνότητας.

Ο Ευάγγελος, ενεργώντας ως "Μαυρογυαλούρος", πήρε πίσω (αν αληθεύουν όσα διάβασα) τις περικοπές που ανακοίνωσε ο Μπεγλίτης, στα οδοιπορικά των στρατιωτικών. Για να μη δυσαρεστηθούν προφανώς οι υφιστάμενοί του. 

ΑΥΤΟ  δεν λέγεται ... άγαρμπος συνδικαλισμός?