Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

ΜΗΝ ακούτε τους επίγονους του ζαχαριαδισμού!

Μέρες τώρα τα απολιθώματα του ζαχαριαδισμού εν Ελλάδι (ΚΚΕ, Παπαρήγα) αλλά και η "ανανεωτική" έκφανσή τους (ΣΥΝ, Τσίπρας) προσπαθούν να μας πείσουν ότι ... δεν είναι κακό να πάμε σε δεύτερες εκλογές:

"Ερωτηθείσα η κα Παπαρήγα για το ενδεχόμενο συρρίκνωσης του ποσοστού του ΚΚΕ, αν απαιτηθεί η διεξαγωγή δεύτερων εκλογών σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας, η κ. Παπαρήγα μίλησε για ωμό εκβιασμό" και πρόσθεσε: "Αν χρειαστεί δεύτερη εκλογική μάχη ο λαός ακόμα περισσότερο πρέπει να τους τσακίσει".

ΜΗΝ τους ακούτε! ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΠΟ γιατί προσπαθούν να πείσουν όσους πολίτες διαρρέουν από τα κόμματά τους προς το Πασόκ ότι δήθεν το Πασόκ ... νίκησε και, επομένως, ας τους ψηφίσουμε κι αυτούς τους καημένους ώστε να είναι πλουραλιστική η Βουλή! ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ κινείται και το ΠΡΟΜΟΤΑΡΙΣΜΑ των Οικολόγων από τα κυβερνητικά ΜΜΕ!

Το Πασόκ είναι μπροστά, αλλά ΝΙΚΗΤΗ βγάζει η κάλπη! Ακόμη και η 1 ψήφος υπέρ του Πασόκ είναι σημαντική με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο, προκειμένου την Δευτέρα να έχουμε ΙΣΧΥΡΗ κυβέρνηση Παπανδρέου που θα ασχοληθεί με τα προβλήματα του κόσμου και με την ανόρθωση της χώρας μας.

ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ τις Παπαρήγες, τους Τσίπρηδες, του Καρατζαφέρηδες! ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ είναι να ΜΗΝ ΒΓΕΙ ισχυρή κυβέρνηση για να αυξήσουν τις μετοχές τους και τον ρόλο τους μεθαύριο! Ομως, στις 5 Οκτώβρη, τα προβλήματα θα είναι ΕΔΩ και θα είναι ΜΕΓΑΛΑ και ΜΟΝΟΝ μία ΙΣΧΥΡΗ κυβέρνηση του Πασόκ και ένας ΙΣΧΥΡΟΣ Γ.Παπανδρέου θα μπορούν να τα βάλουν κάτω και να τα λύσουν!

Η Παπαρήγα έχει ένα κόμμα να την στηρίξει! Ο Τσίπρας έχει δική του εταιρία για να δουλέψει! Οι Οικολόγοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ άλλο πρόγραμμα πέραν της οικολογίας, για την οποία ήδη μας καλύπτει το πρόγραμμα του Πασόκ!

ΕΜΕΙΣ, ΟΜΩΣ, δεν έχουμε από πίσω μας άλλους να μας στηρίζουν! ΕΜΕΙΣ πρέπει να στηριχτούμε ΜΟΝΟΝ στις δυνάμεις μας! Και στον Γιώργο Παπανδρέου!

ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ σε καταδικασμένες επιλογές! ΜΟΝΟΝ Πασόκ!

Την ... Γιουροβίζιον!

Αναγκάζονται να παραδεχτούν την αλήθεια!


Οι φίλοι από την Τ.Ο. Πασόκ Ερέτριας επισημαίνουν στο μπλογκ τους την αναξιοπιστία και τα ψέματα του γνωστού καρα-δεξιού διαφημιστικού site, που η ΝΔ το έχει "ταϊσει" με κρατική διαφήμιση για να την στηρίζει: στο πάνω μέρος η αρχική ανάρτηση του parapolitika.gr για την δήθεν ... πετυχημένη συγκέντρωση της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη. Στο κάτω μέρος, η ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΗ ανάρτηση του ΙΔΙΟΥ site (αφού "εξαφάνισαν" την αρχική ανάρτηση!) μιλά για "συγκέντρωση ήττας"! Αν νομίζουν ότι έτσι θα συνεχίζουν να "τρώνε" από το κρατικό χρήμα και επί Πασόκ, γελιούνται! Αγρυπνούμε και δεν θα αφήσουμε να συμβούν τέτοια ευτράπελα!


Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι...


Διαβάστε παραπάνω τί είπε στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη ο "κουρασμένος": Οτι ο Παπανδρέου δεν δίνει ξεχωριστές συνεντεύξεις στα κανάλια γιατί ... κρύβεται! Τί να σχολιάσει κανείς? Οτι υπάρχουν χαχόλοι, ιθαγενείς νεοδημοκράτες που τα πιστεύουν αυτά?

Διότι όταν δίνεις μία ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ συνέντευξη σε ένα κανάλι και μάλιστα με φιλικό σου δημοσιογράφο (Πρετεντέρης, Χατζηνικολάου, όπως έκανε ο Καραμανλής) εύκολα "μαγειρεύεται", κόβεις όσα αποσπάσματα θες και σε ρωτάνε ό,τι τους ζητήσεις! Ενώ, όταν δίνεις μία συνέντευξη διακαναλική, μπροστά σε 30 δημοσιογράφους ακόμη και εχθρικών σε σένα ΜΜΕ και μάλιστα live, σε εθνικό δίκτυο (όπως έκανε ο Παπανδρέου), δεν μπορείς να κρύψεις τίποτε! 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ  ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ?