Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Μόλις φεύγω...

...κάτι συμβαίνει! Είμαι στην Πόλη και μόλις γύρισα από το  Καντίκιοϊ με καραβάκι. Κάθομαι στο λόμπυ του ξενοδοχείου να διαβάσω τα sites των εφημερίδων και τί βλέπω? Πάλι θέμα με τον Κ. Σημίτη. Θέλει, λέει, ντε και καλά να ηγηθεί του Επικρατείας. Βρε χριστιανέ μου, εσύ ως πρώην πρωθυπουργός βγαίνεις οπουδήποτε χωρίς σταυρό. Στις ευρωεκλογές σε παρακαλούσαμε να ηγηθείς και έλεγες ότι είσαι βουλευτής της Α' Πειραιώς. Σήμερα θυμήθηκες το Επικρατείας? Να εξηγηθώ: σε τιμούμε, έκανες έργο, έβαλες ένα πρόγραμμα, αλλά ταυτόχρονα απομάκρυνες το Πασόκ από τον κόσμο του. Μην ζητάς, λοιπόν, και τα ρέστα. Εσύ οφείλεις στο Πασόκ, όχι το Πασόκ σε σένα. Πρωθυπουργό σε κάναμε εμείς. 

Πάντως, έτσι που το Κίνημα απο-σημιτοποιείται (Φωτιάδης, Βερελής, Πάχτας εκτός και Πασχαλίδης αυτοβούλως όχι υποψήφιος), νομίζω ότι όλος ο ΣΥΝ θα μετακομίσει σε μας! Ευτυχώς όλοι, φρονίμως ποιούντες, δηλώνουν ότι στηρίζουν το Κίνημα και δεν δημιουργούν θέμα (αν μπορούσαν, ας έκαναν κι αλλιώς, το 1965 είναι ακόμη νωπό!).

Ταμάμ! Ετσι, για να είμαι στο πνεύμα της Πόλης!

Update: και για να μη λέτε ότι εκφράζω ευσεβείς πόθους, διαβάστε εδώ τί έγραψε το fimotro, μετά από το παραπάνω δικό μου σχόλιο...