Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται...

Χεχε, τα μάθατε τα νέα? Η Μέτρον Ανάλυσις βγάζει πρώτο τον Γιώργο στις θετικές εντυπώσεις για το ντιμπέϊτ... Πού θα κρυφτεί τώρα η Κάπα Ρησέρτς, το Βήμα, ο ΔΟΛ και ο Πρετεντεράκος? Ε, πού?

Κάποιος Σύλλογος Εταιριών Δημοσκοπήσεων υπάρχει για να ζητήσει και να επιβάλλει ευθύνες στους ψεύτες?

Τί ρωτάω, ε?

Υ.Γ.: τί διαβάζω? άρχισαν τα "πειραγμένα" γκάλοπ, όπως υποψιαζόμασταν (βλ. εδώ). ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ: εμείς εδώ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ να ξεχαστούν οι συμπεριφορές αυτές των εταιριών δημοσκοπήσεων, μόλις έρθει το Πασόκ στην κυβέρνηση. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ για να τις θυμίσουμε εκεί που πρέπει... Γκέγκε?

KKE: ένας στυγνός εργοδότης...

Μπήκα στα μπλογκς και τους ειδησεογραφικούς ιστότοπους σήμερα, από τη Ρώμη, και είδα ότι ο Γιώργος απάντησε με παρρησία και εμπεριστατωμένα, στο χθεσινό ντιμπέϊτ. Είδα και την π...στιά του ΔΟΛ και του Βήματος, να σπεύσουν να βγάλουν "νικητή" τον Καραμανλή με στημμένη δημοσκόπηση ΠΡΙΝ καλά-καλά ξεκινήσει η διαδικασία (είπαμε: το '65 που ο κόσμος έκαιγε το Βήμα του Λαμπράκη και την Ελευθερία του Κόκκα στους δρόμους, ΔΕΝ είναι και τόοοοοοσο μακρινό!). Σήμερα, βέβαια, τα "ΝΕΑ" ανέλαβαν να πάρουν πίσω την προβοκάτσια-αν μπορούσαν, ας έκαναν κι αλλιώς... (βλ. εδώ).

Από όλη τη διαδικασία, όμως, ένα με ευχαρίστησε: ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βρέθηκε άνθρωπος να ρωτήσει την Παπαρήγα για τον στυγνό εργοδότη που λέγεται "ΚΚΕ" σήμερα στην Ελλάδα: γιατί ο Ριζοσπάστης δε πληρώνει τους εργαζόμενους σε αυτόν με τον βασικό μισθό που "απαιτεί" να καταβάλλουν οι άλλοι εργοδότες στους δικούς τους μισθωτούς?

Δείτε τί απάντησε η γνωστή "κυράτσα" του Περισσού: «Αυτός που δουλεύει για το κόμμα, πριν απ΄ όλα δεν είναι επάγγελμα, εθελοντικά έρχονται. Αλίμονό μας αν συνδέσουμε την προσφορά μας στο κόμμα με την επαγγελματική αποκατάσταση».
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ? Δηλαδή: "δούλευε μαλ...κα σύντροφε για να τρώνε τσάμπα τα ηγετικά στελέχη"...

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ, στο "Αρατε Πύλας", τα έχουμε πει αυτά προ πολλού!