Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

Προς τους ψηφοφόρους της ΝΔ:

Το παρακάτω απόσπασμα από ενημέρωση Τύπου του εκπροσώπου του Πασόκ, Γ. Παπακωνσταντίνου, που αφορά στις δηλώσεις του απερίγραπτου Υπουργού Οικονομικών της "κυβέρνησης των άχρηστων", το αφιερώνω σε όσους ψήφισαν την ΝΔ και τους εύχομαι και ... εις κατώτερα:

"Εχουμε επίσης, χθες και σήμερα, δηλώσεις του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, του κ. Αλογοσκούφη. Ο κ. Αλογοσκούφης ήρθε να επιβεβαιώσει αυτό που όλοι μας λίγο - πολύ υποψιαζόμασταν και που εμείς έχουμε καταγγείλει επανειλημμένα, ότι υπάρχει πλήρης εκτροχιασμός του προϋπολογισμού. Δήλωσε χθες, ότι δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να δεσμευτεί για την πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού. Επειδή όμως έχουμε και μνήμη, θυμόμαστε το έργο που παίχτηκε και πέρσι, με τον κ. Αλογοσκούφη να μιλά για έναν προϋπολογισμό και τα προβλήματα που έχει, σε ρόλο κακού και, να προετοιμάζει τον πρωθυπουργό σε ρόλο καλού, ο οποίος στις αρχές του Φθινοπώρου, έρχεται και ανακοινώνει δώρα, ανακοινώνει παροχές, ανακοινώνει μία σειρά από μέτρα, που υποτίθεται θα ανακουφίσουν τα πιο αδύναμα στρώματα".

Μας ξανακαίνε!

Η κυβέρνηση του "Καθιστού Βούδα" θα μείνει στην Ιστορία σαν την πλέον ανίκανη να διαχειριστεί την καθημερινότητα αλλά και τις έκτακτες ανάγκες. Πέρυσι, πριν από τις εκλογές, άφησαν να καεί η μισή Ελλάδα. Φέτος, ξανάρχισε το πανηγύρι. Τα ελικόπτερα, και πάλι, έφτασαν στο μέτωπο της φωτιάς καθυστερημένα. Αργότερα εμφανίστηκαν και τα πρώτα πυροσβεστικά αεροπλάνα, ατράνταχτες αποδείξεις της ανοργανωσιάς της "κυβέρνησης των άχρηστων"!

Συμβουλή προς ψηφοφόρους: ΞΑΝΑψηφίστε τους κι ανταλλάξτε τη ψήφο σας με 3.000 ευρώ! Τέτοιοι που είστε, ΚΑΛΑ να πάθετε!

Βαλκάνια!


Σήμερα, 2.30 μμ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, η οποία έχει παραμείνει ένα βαλκανικό κωλοχώρι με βαλκάνιους κατοίκους και βαλκάνιο δήμαρχο και βαλκάνιες τοπικές αρχές: θερμοκρασία 39 βαθμοί κελσίου, υγρασία στο φουλ, νέφος, κυκλοφοριακή συμφόρηση (λόγω του ανεκδιήγητου "σχεδίου" του δημάρχου της να φτιάξει ένα μετρό 9 χιλιομέτρων προκειμένου να ξαναβγεί δήμαρχος), ανύπαρκτες ρυθμίσεις στους δρόμους (αφού έχουν αφήσει ασύδοτη την κατασκευαστική εταιρία), άφαντα τα ταξί (και όσα κυκλοφορούν είναι χωρίς κλιματισμό), χωριάτες κάτοικοι που κλέβουν τη σειρά στις πιάτσες και ελάχιστες (πλην πανάκριβες) οι αεροπορικές συνδέσεις με εξωτερικό για να ξεφύγεις από την Ψωροκώσταινα (υπενθυμίζω ότι καταργήθηκε το δρομολόγιο της KLM για το Αμστερνταμ και της Alitalia για Μιλάνο).

Μετά από όλα αυτά, έχω και τον φίλο NdN να ... νοσταλγεί τη Θεσσαλονίκη και να θέλει να γυρίσει πίσω, όταν σήμερα ζει κι εργάζεται στο Λονδίνο! Ασε μας ρε Νίκο!

Οι 159 υπογραφές έγιναν 158...

Διαβάστε στο μπλογκ του ΔΟΛερού για το πώς οι υπογραφές στήριξης κατά της αποπομπής Σημίτη περιείχαν παραπλανητικά και την υπογραφή του καθηγητή Δ. Κρεμαστινού, ο οποίος ποτέ δεν υπέγραψε!

Η "κακή" κληρονομία της διακυβέρνησης Σημίτη...

Το έχω ξαναπεί: δεν ακυρώνω το "τεχνοκρατικό" έργο των κυβερνήσεων Σημίτη. Γίναμε Ευρώπη, οκ. Ομως, παράλληλα, δεν μπορώ να "χωνέψω" ότι τόσο πολύ αγνοήθηκε το εισόδημα του απλού κόσμου και τόσοι "Τσουκάτοι" λαδώθηκαν, ώστε η συνείδηση του απλού πολίτη, 4 και πλέον χρόνια αφ'ότου τη χώρα κυβερνά η "γαλάζια" συμμορία, συνεχίζει να βλέπει πίσω από κάθε πρόβλημα της καθημερινότητας το ... "κακό Πασόκ"!

Λόγω της εργασίας μου, αυτές τις ημέρες συζητώ συνεχώς για τις δηλώσεις του Κτηματολογίου, που επεκτάθηκε και ξεκινά και στην πόλη της Θεσσαλονίκης, και τα 35άρια ευρώ που θα κληθεί να καταβάλλει ο κάθε ιδιοκτήτης. Οταν στον κάθε "διαμαρτυρόμενο" επισημαίνω μία απλή αλήθεια, ότι δηλ. δεν πρέπει να παραπονιέται αφού ψήφισε ΝΔ και άρα πρέπει να "υπομείνει" την κοροϊδία αυτή, η απάντησή του είναι: "ναι, αλλά μήπως το Πασόκ άλλα θα έκανε?"!!!

4 ολόκληρα χρόνια μετά την επιβολή της ιδιότυπης γαλάζιας,υπό κοινοβουλευτικό μανδύα, χούντας, ο κόσμος συνεχίζει να οργίζεται με το Πασόκ. ΑΥΤΟ δεν το είχε "μετρήσει" ο πρώην πρωθυπουργός...