Παρασκευή 29 Φεβρουαρίου 2008

Join the club!

Το λεν' οι κούκοι στα βουνά κι οι πέρδικες στα πλάγια: ό,τι κυκλοφορούσε ως ψίθυρος επί έτη και ό,τι λέγαμε και εδώ (βλ. ανάρτησή μας της 9/2/08) για τον φαρισαϊσμό και την υποκρισία του "αδιάφθορου" σε ό,τι αφορά στην προσωπική του ζωή, αρχίζει να κυκλοφορεί ευρέως πλέον! Ζαχόπουλος, Τσέκου και λοιπά ... γαλάζια φυντάνια τίναξαν κυριολεκτικά στον αέρα ένα μυστικό "καλά κρυμένο" επί έτη και δυναμίτισαν μία δημόσια εικόνα δήθεν θεοσεβούμενου "οικογενειάρχη" που είχε "σκηνοθετηθεί" με πολύ κόπο, μετά την απομάκρυνση του Αρη και την τότε αντίδραση Καρατζαφέρη! Ούτε οι gay οργανώσεις του Ηνωμένου Βασιλείου, που προβαίνουν στο δημόσιο outing διάφορων επωνύμων, δε θα έκαναν τέτοια δουλειά! Δε ζει κι ο Μακαριστός να τους καμαρώσει!

Υ.Γ.: Να εξηγηθώ. Σαφώς και δεν με ενδιαφέρει τί κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του! Δεν με ενδιαφέρει αν είναι straight ή gay ο γείτονας, ο φίλος, ο διπλανός, ο κάθε ανώνυμος ή επώνυμος πολίτης. Εξεγείρομαι, όμως, κατά του δημόσιου ανδρός που μοστράρεται ως "οικογενειάρχης" και κερδίζει έτσι (απατηλά!) τη ψήφο των συντηρητικών πολιτών, επιδεικνύοντας σα "γύφτικο σκεπάρνι" την νεόκοπη σύζυγό του και 2 μικρά νήπια. Ο ίδιος, μάλιστα, που στήριξε έναν αρχιεπίσκοπο, ο οποίος άνανδρα αποκαλούσε "κίναιδους" τους gay! Φτάνει τόση υποκρισία!

Γίνε κι εσύ δηλωσίας ! Μπορείς !

Από μία σκέψη μου, που την γνωστοποίησα στην divaynne, και με την χρησιμότατη βοήθειά της (καθώς έχει γνωριμίες!), δημιουργήθηκε το banner για την καμπάνια διαμαρτυρίας μας, προκειμένου να γελοιοποιηθεί η ... πρωτοβουλία της κυβέρνησης για ορισμό υπευθύνου "κατά νόμον" (πολύ χουντικό ακούγεται αυτό!).

ΒΑΛΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ,
ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΤΟY BLOG ΣΟΥ,
ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ... ΚΑΤΑ ΝΟΜΟΝ
!

ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.

ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥNO, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ
ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
ΓΙΑ ΑΠΡΕΠΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ!


ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ,
ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ.


ΟΡΙΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΣΟΥ!

(Αν δεν έχετε, μπορούμε να σας νοικιάσουμε έναν από την μεγάλη μας συλλογή. Άξιοι υπεύθυνοι και αυστηροί υπεύθυνοι. Ενοικίαση από 50 ευρώ).

Κυβέρνηση ΝΔ = Σαν τον ... Ηλία του 16ου !



Δείτε τον ασυναγώνιστο Κ. Χατζηχρήστο στην κλασική σκηνή από τον "Ηλία του 16ου" και προσέξτε πώς, ως άσχετος και fake αστυφύλαξ, μπερδεύει την (κλαπείσα) μπιζουτιέρα με τη μπαγκαζιέρα και τη φοντανιέρα! Βάλτε τώρα νοητά στη θέση του Χατζηχρήστου τους ανεκδιήγητους, επίσης άσχετους και fake, υπουργούς της ΝΔ που θέλουν να "νομοθετήσουν" (βλ. να λογοκρίνουν) για τα blogs, όταν δεν ξέρουν τα βασικά στον τομέα αυτό (μήπως άλλωστε ξέρουν και για όλα όσα έχουν νομοθετήσει τόσα χρόνια? Μαντάρα τα έκαναν παντού). Και στη θέση της μπιζουτιέρας, βάλτε τα blogs! Βλέπετε καμιά διαφορά στη ... φαρσοκωμωδία ?

Υ.Γ.: για την ασχετοσύνη όσων "ειδημόνων" μιλάνε για τα blogs χωρίς να γνωρίζουν τίποτε, διαβάστε ένα post της divaynne, εδώ.